Odsherred rundt

Et besøg på Rørvig Street Food er også et besøg i Odsherred. Vores madmarked befinder sig midt i sommerlandet i Odsherred. Ud over at være Danmarks største sommerhusområde er området rig på mange oplevelser, hvad enten du er til natur, mad eller historie. Vi har her samlet nogle ideer til hvad du også bør besøge når du er i området.  

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot forener gastronomi, eksklusivitet og spøgelseshistorier i historiske rammer

Sommerland Sjælland

Sommerland Sjælland er stedet for børn og barnlige sjæle. Et sandt oplevelsescenter for børnefamilien

Anneberg Kulturpark

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Dragsholm Slot

Dragsholm Slot forener gastronomi, eksklusivitet og spøgelseshistorier i historiske rammer

Dragsholm Slot er en historisk og imponerende bygning beliggende i Odsherred ud til Nekselø Bugt. Slottet har en lang og interessant historie, der strækker sig tilbage til middelalderen, hvor det blev bygget som en fæstning for at beskytte kysten mod invaderende kræfter.

I løbet af sin lange historie har slottet fungeret som både kongelig residens og fængsel. I dag er slottet en populær attraktion, der er åben for offentligheden.

Slottet har en lang række værelser, sale og stuer. Hver af disse rum har sin egen unikke historie og er smukt dekoreret med historiske møbler og kunstværker. Udover sin imponerende arkitektur og historie, er slottet også kendt for sine spøgelseshistorier. Det siges, at det hjemsøges af flere forskellige ånder, herunder en hvid dame, en tjenestepige og en fange.

Slottet huser i dag en Michelin-restaurant, en gastronomisk bistro og et mere uformelt spisested. Henholdsvis Dragsholm Slot Gourmet, Bistro og Madhus.

Restauranterne på Dragsholm Slot har imponerende menuer med fokus på lokale råvarer og traditionelle danske retter. Mange af ingredienserne, der anvendes i køkkenet, kommer fra slottets egen have, hvor der dyrkes frugter og grøntsager.

Dragsholm Slot en imponerende og historisk attraktion, der er et besøg værd for alle, der er interesseret i at udforske Danmarks rige historie og kulturarv, samt få en kulinarisk oplevelse.

Dragsholm Slot Foto: Flemming Gernyx
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.