Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Champagne og østers arrangement

15. juli 2022 @ 14:00 - 16:00

DKK795
Den Grønne Kutter østers

Rørvig Street Food og Den Grønne Kutter inviterer d. 15 juli til en eksklusiv eftermiddag i hyggelige rammer. På den stemningsfulde veranda vil du kunne nyde østers og champagne, alt imens østers specialist Mikkel Moos og Casper Thode Mortensen fra Passionforvin præsenterer de nøje udvalgte specialiteter. Hvis du besøgte pladsen sidste år husker du sikkert Mikkel Moos som den karismatiske fiskemand. I år vender han tilbage og er klar til at svare på alle dine østers relaterede spørgsmål. Han har tre slags østers med af typerne Roumégous Spéciales, Le Gall og Papillons De L’Impératrice. Du vil få serveret fire af hver og hertil fire forskellige glas champagne, der alle passer specielt godt til østers. Casper har omhyggeligt udvalgt hvilken champagne du vil blive serveret. Han vil tage dig i hånden og guide dig igennem eftermiddagen med historier om boblerne. Champagnen kommer fra fire spændende huse, heraf to vintage og to non-vintage. Om du er en erfaren campagnedrikker, selvudnævnt østers ekspert eller blot nysgerrig på den boblende vin og én af havets lækreste delikatesser, er dette arrangement med sikkerhed noget for dig.

Pris: 795 kr pr. person, dette inkluderer 12 østers og fire glas champagne.

Produkterne:

ROUMÉGOUS SPÉCIALES

Disse er for østerselskere. Hos producenten Roumégous håndudvælges de østers, der skal videreudvikles til specialøsters. De udsættes på udvalgte steder i havet, hvor der er ekstra meget næring til, at de kan mæske sig store og kødfulde. Roumegous Spéciales kommer i størrelserne: 1, 3 og 5, hvoraf nr. 1 er størst.

 

PAPILLONS DE L’IMPÉRATRICE

Kommer fra Arcachon i Sydvestfrankrig, et af de ældste østerssteder i verden. Kejser Napoleon d. III gav de lokale østersfiskere ordre til at samle de bedste østers og holde dem i fangenskab for at tilfredsstille kejserinde Eugénie, som var vild med østers. I dag laves østers efter samme opskrift på præcis samme sted, som det har været gjort lige siden.

 

LE GALL

Kommer fra Brest-bugten, La Rade de Brest, i Bretagne. Østersene har her fordel af den kraftige understrøm i bugten, som transporterer plankton og smagsnuancer af alle de skaldyr, der lever i området, ud til østersfarmene. Le Gall Spécial kan kendes på den let krøllede skal med brun, nærmest gylden farve.

 

CHAMPAGNE:

  • CREPAUX-COURTOIS, BLANC DE BLANCS
  • GASPARD-CREPAUX, MILLÉSIME, 2015
  • MICHEL ROCOURT, MILLÉSIME, 2015
  • ROGER BRUN GRANDE RESERVE 

Detaljer

Dato:
15. juli 2022
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Pris:
DKK795
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.