Bite Club

The Bite Club er Rørvig Street Foods værdiskabende erhvervsklub for virksomheder der søger et anderledes fællesskab og hvor vi bringer virksomhederne tættere på hinanden i uformelle rammer.

Med Bite Club forener vi gastronomiske oplevelser med forretningsfordele og eksponeringsmuligheder! Som medlem af erhvervsklubben åbner du dørene til en verden af smagsoplevelser og muligheder for din virksomhed.

Lige fra eksklusive netværksarrangementer og særlige fordele på madoplevelser til skræddersyede cateringløsninger til virksomhedens begivenheder – vores klub tilbyder en bred vifte af muligheder, der vil glæde både smagsløg og forretningsmæssige ambitioner.

Som medlem af “The Bite Club” åbner der sig også flere eksponeringsmuligheder for din virksomhed. Vi tilbyder synlighed i vores markedsføring, mulighed for branding på arrangementer og adgang til vores netværks arrangementer.

Træd ind i vores verden af kulinarisk ekspertise, forretningsmæssige muligheder og eksponeringsmuligheder med Rørvig Street Foods Erhvervsklub. Lad os sammen skabe uforglemmelige smagsoplevelser og forretningsmæssige succeser.

Vi tilbyder forskellige pakker, som du kan læse om nedenfor. Der er dog også mulighed for større partnerskaber hvor vi sammen lægger en plan for at aktivere jeres virksomheds behov.

Interesseret i at høre mere? Kontakt: martin@roervigstreetfood.dk

    Vælg erhvervsmedlemskab

    Jeg bekræfter at det er ok at I gemmer mine data til brug for kontakt med mig:

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.